Man voor scherm met resultaten

Survey

Met onze survey technologie maak je zelf mobielvriendelijke, intelligente en visueel aantrekkelijke online vragenlijsten aan. Crowdtech stelt de respondent centraal: voor de respondent wordt deelnemen zo makkelijk en aantrekkelijk mogelijk gemaakt. Crowdtech Survey maakt onderdeel uit van onze All-in-One Research Platform. 

Aangezien het een door ons gehoste dienst is, kun je overal en altijd toegang krijgen tot je onderzoeken.  Je hoeft zelf niets te installeren en kan met bijna alle devices onze technologie gebruiken. Omdat de technologie door ons gehost wordt, kunnen wij de veiligheid van je data waarborgen. Crowdtech is ISO 27001 gecertificeerd.

 

Waarom kiezen voor Crowdtech?

Uitgebreide functionaliteit
Crowdtech Survey heeft meer dan 20 uiteenlopende vraagtypen beschikbaar. Het gebruik van geavanceerde routing, randomisatie, quota, doorverwijzingen en koppelingen maakt dat Survey geschikt is voor iedere vorm van online kwantitatief onderzoek. Voor internationale survey’s zijn er meer dan 20 talen beschikbaar.

Altijd real-time resultaten
De online rapportageomgeving laat de real-time resultaten zien met behulp van duidelijke en aanpasbare grafieken en tabellen. Deze resultaten zijn te filteren op andere antwoorden, ingeladen data en datum. De rapporten die worden gegenereerd zijn te downloaden in PowerPoint. Naast de visuele resultatenomgeving is de data altijd beschikbaar als SPSS, Excel of PDF binnen het downloadcenter. Ook is er een uitgebreide online responsanalyse beschikbaar.

Vriendelijk in gebruik
Dankzij de nauwe samenwerking met ons UX-team is Crowdtech Survey eenvoudig te bedienen. Er is geen programmeerkennis nodig en dankzij onze training is het klaarzetten van een professionele survey in één uur geleerd. Het klaarzetten wordt vergemakkelijkt door vooraf beschikbaar gemaakte layouts, veel beschikbare icons in onze mediamanager en een groot aantal voorgeprogrammeerde antwoord categorieën. Delen van, of hele vragenlijsten zijn eenvoudig te kopiëren. De uitgebreide mailtool maakt het versturen van professionele uitnodigingen heel eenvoudig.

Respondentvriendelijk
Voor het behalen van een hoge respons en de positieve respondentervaring is het belangrijk dat survey’s gebruiksvriendelijk zijn. Met visuele vraagtypen zoals de hotspotvraag, de rangorde vraag of door gebruik van direct feedback worden vraaglijsten intuïtief en houden ze de aandacht van de respondent vast. Vragenlijsten worden uiteraard in de huisstijl  van uw organisatie weergegeven.

Ondersteuning
De technologie van Crowdtech wordt in Nederland exclusief aangeboden en ondersteund door MWM2. Middels e-mail en ons supportsysteem kan er 24/7 contact worden gezocht. Tijdens kantooruren is onze helpdesk telefonisch en via de chat bereikbaar. Ook hebben wij een online handleiding beschikbaar.

Melvin-B-crowdtech-n.jpg

Meer informatie

Melvin Bechan

m.bechan@crowdtech.com

thumb community feedback web

Lees Verder

Creëer betrokkenheid in je community door feedback

 

Resultaten mobile

Lees Verder

Overal inzage

Nu ook onderzoeksresultaten op uw mobiel

Thumb WCAG

Lees Verder

WCAG

Is jouw onderzoek voor iedereen toegankelijk? Doe de WCAG-check!