Research Platform header

Research Platform

Organisaties die luisteren naar hun klanten presteren beter. De technologie van Crowdtech maakt het mogelijk om dit op eenvoudige wijze met behulp van verschillende onderzoekstechnieken te doen. Door gebruik te maken van het All-in-one Platform is andere onderzoekstechnologie niet meer nodig.

Het Crowdtech Research Platform is de all-in-one oplossing die organisaties in staat stelt om online kwantitatief en kwalitatief onderzoek uit te voeren. Het platform is ontwikkeld door én voor marktonderzoekers en kan worden gebruikt om zelf onderzoek te doen. Het is erop gericht om het voor respondenten zo aantrekkelijk mogelijk te maken om deel te nemen aan onderzoek.

 

Innovatie gaat hand in hand met de beveiliging van technologie en data. De security officer en de functionaris gegevensbescherming houden de veiligheid van de technologie up-to-date en zorgen dat Crowdtech voldoet aan alle wetten en regelgeving. Het platform wordt gehost op onze eigen hardware in Nederland. Crowdtech is ISO27001 gecertificeerd en voldoet aan alle eisen betreffende AVG / GDPR 2018.

 

 

 

 

Crowdtech visual research platform v3 NL

De modules

Waarom voor uw organisatie

Meer dan 300 organisaties gebruiken het Research Platform om te luisteren naar hun klanten. Ook uw organisatie kan profiteren van ons platform. Het platform is modulair opgebouwd en kan met uw gebruik meegroeien. Het platform kan voor iedere onderzoeksvraag worden ingezet. Zo kiezen veel organisaties om naast het versturen van online vragenlijsten, ook een community te starten en vragen te stellen via de Research App. De resultaten worden vervolgens automatisch teruggekoppeld naar de organisatie en getoond in een aantrekkelijk Dashboard

All-in-one platform

Alle modules zijn onderling verbonden waardoor alle data binnen het gehele platform beschikbaar is. Zo is het erg eenvoudig om surveydata in een dashboard te verwerken of via een community een onderzoek met de Research App te starten. Met Crowdtech Connect wordt vervolgens alle data automatisch teruggekoppeld naar uw eigen systemen.

 

rpinlog

Hogere respons en betrokkenheid

Crowdtech stelt bij het ontwikkelen van haar technologie altijd de respondent centraal. Dit betekent onder andere dat de modules binnen het platform allemaal visueel aantrekkelijk, intuïtief en natuurlijk ook geschikt voor mobiel zijn. Crowdtech doet onderzoek naar de wensen van de respondent en gebruikt UX-technieken zoals eye-tracking om de best mogelijke ervaring voor uw klanten te realiseren. Dit alles leidt tot minder afhakers en een hogere response.

 

Ontwikkeld voor en door onderzoekers

Het Research Platform is ontwikkeld door een vergaande samenwerking tussen de IT-specialisten van Crowdtech en de marktonderzoekers van MWM2. Om deze reden heeft Crowdtech het platform zo kunnen ontwikkelen dat het toegespitst is op de behoeftes van marktonderzoekers. Dit maakt dat het Research Platform eenvoudig en zonder programmeerkennis te gebruiken is, terwijl er een variëteit aan geavanceerde functies beschikbaar zijn. Hierbij valt te denken aan uitgebreide routing, variabelenbeheer en meta-analyses.

Melvin-B-crowdtech-n.jpg

Meer informatie

Melvin Bechan

m.bechan@crowdtech.com

less is more thumb

Lees Verder

Less is more

Tips voor respondentvriendelijk onderzoek

E mail mensen

Lees Verder

Vernieuwd: E-mailbeheer

Het nu nog eenvoudiger om e-mails te maken

thumb development

Lees Verder

Development

Beter, functioneler, mooier, ook in coronatijd