New header community

Research Community

 

 

Communities brengen de klant binnen bij organisaties. De rijkste inzichten worden verkregen door de combinatie van kwantitatief en kwalitatief onderzoek. Crowdtech heeft beide methoden verenigd in één Research Platform. Meer dan 150 panels & communities maken al gebruik van dit All-In-One Research Platform. In Nederland is Crowdtech marktleider.

 

De community technologie kan worden ingezet voor onderstaande toepassingen:

 

Research Panels

RESEARCH PANELS

Research panels maken het mogelijk om regelmatig onderzoek te doen onder een groep eigen klanten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van kwantitatief onderzoek om bijvoorbeeld nieuwe producten of communicatiemiddelen te testen. Hierbij wordt Survey ingezet voor de vragenlijsten en Community voor het panelmanagement.

Pop-up Communities

POP-UP COMMUNITY

Een pop-up Community biedt organisaties de mogelijkheid om in een korte periode een specifiek onderwerp uit te diepen. Dit gaat veelal via discussies, dagboekonderzoek of chats. Deelnemers zijn doorgaans geworven uit de eigen klantendatabase of uit het eigen research panel. Voor pop-up communities wordt Dialogue en Community ingezet.

Research Communities

RESEARCH COMMUNITIES

Research communities zorgen voor een continue dialoog met klanten met behulp van kwalitatieve en kwantitatieve methodieken. Research communities hebben vaak een langere looptijd en kunnen verschillende onderwerpen behandelen. Bij Research communities wordt gebruik gemaakt van Survey, Dialogue en Community eventueel aangevuld met Connect.

 

Waarom kiezen voor Crowdtech?

All-in-one platform

Alle modules zijn onderling verbonden waardoor alle data binnen het gehele platform beschikbaar is. Zo is het erg eenvoudig om zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek uit te voeren middels Community, Dialogue en Survey. De juiste onderzoeksmethode is dus altijd binnen handbereik.

 

Hierbij valt te denken aan:

 

  • - Crowdsourcing
  • - Vragenlijsten
  • - Communicatietoetsen
  • - Videotoetsen
  • - Co-creatie
  • - Polls
  • - Discussies
  • - Chats
  • - Dagboekonderzoek

Ontwikkeld voor en door onderzoekers

Het Crowdtech All-in-One Research Platform is ontwikkeld door een vergaande samenwerking tussen de IT-specialisten van Crowdtech en de marktonderzoekers van MWM2. Om deze reden heeft Crowdtech het platform zo kunnen ontwikkelen dat het toegespitst is op de behoeftes van marktonderzoekers. Dit maakt dat het All-in-One Research Platform eenvoudig en zonder programmeerkennis te gebruiken is. Tegelijkertijd is er een variëteit aan geavanceerde functies beschikbaar, bijvoorbeeld: uitgebreide routing, variabelenbeheer en meta-analyses.

 

Veilig

De security officer en de functionaris gegevensbescherming houden de veiligheid van de technologie up-to-date en zorgen dat Crowdtech voldoet aan alle wetten en regelgeving. Het platform wordt gehost op onze eigen hardware in Nederland. Crowdtech is ISO27001 gecertificeerd en voldoet aan alle eisen betreffende AVG / GDPR 2018.

 

Melvin-B-crowdtech-n.jpg

Meer informatie

Melvin Bechan

m.bechan@crowdtech.com

header OCW

Lees Verder

Trots op community!

En de opdrachtgevers die het nieuwe platform gebruiken

recruit thumb

Lees Verder

Tips om slimmer panelleden te werven

 

Panel evolutie

Lees Verder

Evolutie Panel

Van survey- naar connected-panels