eu data comparison

Wat is een goed alternatief voor Qualtrics?

Vraag demo aan

De Survey software van Qualtrics wordt veel gebruikt. Qualtrics heeft net als Crowdtech een heel uitgebreid pakket ontwikkeld waar veel mogelijk is op het gebied van geavanceerde routing en vraagsoorten. Echter zijn er grote verschillen in tussen Qualtrics en Crowdtech. Deze spitsen zich vooral toe op dataopslag, privacy en ondersteuning.

 

Data binnen de EU

Alle data die verwerkt wordt met het Crowdtech Research Platform wordt opgeslagen op eigen servers binnen de EU (Amsterdam). Omdat er geen gebruik wordt gemaakt van hostingdiensten zoals Amazon of Microsoft Azure is bij Crowdtech dus nooit sprake van data-uitwisseling met bijvoorbeeld de VS. Om deze reden is Crowdtech, ook nu het EU-VS privacy shield ongeldig is verklaard, volledig AVG/GDPR compliant.

Dit in tegenstelling tot Qualtrics. Dit is een Amerikaanse partij en maakt gebruik van hosting in de VS. Niet voor niets maken veel grote banken, medische instellingen en overheden gebruik van de oplossingen van Crowdtech.
Lees meer

 security alternative

 RP

Support

De technologie van Crowdtech stelt haar gebruikers in staat om zonder enige technische kennis onderzoeken zelf op te zetten. Hoe gebruikersvriendelijke de software ook is, er zullen toch af en toe vragen zijn. Of het nu gaat over instellen van bepaalde functionaliteiten, of meer technische aspecten, onze helpdesk staat klaar.

Niet alleen via e-mail maar ook gewoon via de telefoon of chat bereikbaar zijn tijdens de uren dat jij aan het werk bent. De helpdesk professionals zijn niet van een extern callcenter, maar werken gewoon bij Crowdtech op kantoor.

Lees meer

 

Bel mij snel als je er niet uitkomt.
Het is zonde van je tijd om eindeloos zelf te stoeien


– Kay Konings –

Een uniek all-in-one platform

Qualtrics is gericht op kwantitaief onderzoek en heeft een heel uitgebreide survey module. Wat ontbreekt is een goede panelmanagement tool en de ondersteuning van kwalitatief online onderzoek. Bij Crowdtech is dat anders, zowel kwantitatief als kwalitatief online onderzoek is beschikbaar met als knooppunt een zeer uitgebreide panelmanagement module. Er hoeft dus niet gebruik gemaakt te worden van verschillende tools, met allerlei verschillende logins en verwerkersovereenkomsten. Alles is beschikbaar in één omgeving via één login. Het programmeren van een vragenlijsten, beheren van een panel of voeren van een online discussie is zo heel eenvoudig en toegankelijk voor iedereen geworden. 

 RP

 Crowdtech uitproberen?