E mail mensen

Community

 

Community is de management omgeving voor een panel of community. Met deze module worden o.a. wervingsacties opgezet en deelnemers geordend op achtergrondgegevens en kunnen selecties gemaakt worden. De gegevens in Community worden automatisch en continu up-to-date gehouden. Ook externe databronnen kunnen worden toegevoegd aan de database. Hierdoor is alle data snel en eenvoudig beschikbaar op één centrale locatie.

 

Community and Survey

 

Aan de hand van filters kunnen deelnemers in een paar klikken uitgenodigd worden. Het klaarzetten, plannen en uitnodigen voor onderzoeken of discussies gaat zo grotendeels automatisch en precies volgens de gewenste samenstelling. Uitnodigen kan op basis van achtergrondgegevens, vragen uit voorgaande onderzoeken en activiteit in het verleden. Ook is in te stellen hoe vaak respondenten mogen worden benaderd om te voorkomen dat ze overvraagd worden.

 

De portal wordt geheel in de huisstijl van uw organisatie vormgegeven. Op de persoonlijke pagina kunnen deelnemers hun gegevens inzien, wijzigen en wachtwoord aanpassen. De portal wordt gebruikt voor opdrachten en polls. Tot slot is het mogelijk om hier content te plaatsen zoals nieuws, filmpjes en resultaten.   

Melvin-B-crowdtech-n.jpg

Meer informatie

Melvin Bechan

melvin.bechan@crowdtech.com