headerblog4

Trots op community!

 

Onze opdrachtgevers omarmen de nieuwe community-software!

Het afgelopen jaar zijn wij druk bezig geweest met het ontwikkelen van het nieuwe community platform. Met dit geheel opnieuw ontwikkelde platform zijn we baanbrekend op het gebied van intuïtieve en geïntegreerde software. Hierdoor helpen wij opdrachtgevers om door creatieve en frisse manieren van onderzoek beter te luisteren naar hun klanten.

Dit platform, waarbij gebruiksvriendelijkheid én de community leden centraal staan, wordt inmiddels al door veel verschillende opdrachtgevers gebruikt. We zijn daarom ook enorm trots op de positieve feedback die we ontvangen. Een voorbeeld:.

“De Leraren Community OCW is voor ons een waardevol instrument om snel en eenvoudig diepgaande inzichten te krijgen in de ervaringen uit de onderwijspraktijk.” 

Esmée Schregardus

 

ocwsmall

 

De grootste voordelen op een rij:

  • Gebruiksgemak; het is één platform waarbij de gebruiker de volledige onderzoekscyclus zelfstandig kan uitvoeren.
  • Naadloze integratie; het community platform werkt nog beter doordat kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeksmethodieken worden gecombineerd met een krachtige panelmanagement tool
  • Flexibiliteit; het platform is eenvoudig up-to-date te houden. Het aanpassen van de look & feel van de community zorgt voor relevante content en hogere respons
  • De Activity Wall; een leuke en makkelijke manier voor community leden om actief mee te doen aan de activiteiten op de community
  • Snelle moderatie; door de gebruiksvriendelijkheid van het platform blijft er meer tijd over voor waar het echt om draait: praten en luisteren naar uw klanten

 

De aankomende weken zullen er een steeds meer blogs verschijnen om al onze innovaties verder toe te lichten. Schrijf u in op onze nieuwsbrief om regelmatig op de hoogte gehouden te blijven van de ontwikkelingen op het Research Platform.

Melvin-B-crowdtech-n.jpg

Meer informatie


Melvin Bechan

m.bechan@crowdtech.com
×

Community

Met Crowdtech Community nemen community- of panelleden op een online platform deel aan discussies, chats, polls en survey's. Op visuele en intuïtieve wijze geven zij waardevolle inzichten.


Lees alle cases en nieuws over Community
×

Dialogue

Dialogue is voor kwalitatief onderzoek. Community- of panelleden nemen deel aan discussies, chats en polls. Op visuele en intuïtieve wijze geven zij waardevolle inzichten.


Lees alle cases en nieuws over Dialogue
×

Over ons

Crowdtech ontwikkelt en levert technologie voor marktonderzoek. Het Crowdtech Research Platform is een all-in-one oplossing voor zowel kwalitatief als kwantitatief online onderzoek. Meer dan 300 organisaties maken gebruik van de technologie van Crowdtech.


Lees alle cases en nieuws over Over ons