lay outs banner

Nieuwe lay-outs maken survey's professioneler

Crowdtech heeft, in navolging van mobiel, ook voor desktop/tablet nieuwe Survey lay-out types ontwikkeld. Zo wordt het voor uw respondent nog leuker om een vragenlijst in te vullen. Bovendien oogt de nieuwe styling een stuk professioneler.

Heeft u behoefte aan een nieuwe, frisse uitstraling? Dan kunnen wij één van onderstaande types in uw huisstijl implementeren. Bovendien kunt u vanaf vandaag één van de standaard Crowdtech lay-outs selecteren in uw Survey applicatie.

Type desktop lay-outs

De volgende drie type lay-outs zijn ontwikkeld:

  • Een ‘schermvullende lay-out’, met voortgangsbalk onderin;
  • Een ‘achtergrond lay-out’, waarbij de voortgangsbalk meebeweegt met de vraagteksten;
  • Een ‘afbeelding upload lay-out’. Bij selectie van deze lay-out kan een eigen header worden geüpload.

Navigatie door de vragenlijst

Uw respondent kan door de vragenlijst navigeren door op pijlen in de voortgangsbalk te klikken óf op ‘terug’ en ‘verder’ teksten. U bepaalt waar uw voorkeur naar uit gaat. Uiteraard worden de ‘terug’ en ‘verder’ teksten bij selectie van een andere taal in Survey direct vertaald.

Andere ontwikkelingen

Net zoals bij de nieuwe mobiele lay-outs, zijn de desktop/tablet lay-outs visueel verbeterd op o.a. de volgende vlakken:

  • Afstand tussen vraag en antwoord is verkleind
  • Afstand tussen verschillende vragen is verkleind (bij meerdere vragen op één pagina)
  • Radio-buttons en checkboxes zijn vergroot

Uw desktop lay-out in een nieuw jasje

Wilt u uw eigen lay-out vernieuwen? Standaard kunt u kiezen uit één van bovenstaande lay-out types. Crowdtech zal bij de ontwikkeling van uw lay-out rekening houden met uw huisstijlelementen zoals uw kleuren, lettertypes en afbeelding(en). Denk bij het laatste aan uw logo in de header of een eigen achtergrond(kleur) of afbeelding.

Indien uw voorkeur uitgaat naar een geheel ander type lay-out, dan kunnen wij conform jullie aangeleverde design een high-end lay-out ontwikkelen. Onze designer kan de nieuwe lay-out uiteraard ook voor u ontwerpen.

Melvin-B-crowdtech-n.jpg

Meer informatie


Melvin Bechan

m.bechan@crowdtech.com
×

Survey

Met Crowdtech Survey maakt u intelligente, intuïtieve, visuele online vragenlijsten. Geavanceerde routings, CRM data koppelen aan onderzoeksdata en realtime resultaten op een mooi dashboard het kan met Survey.


Lees alle cases en nieuws over Survey