Scoor met Onderzoek

De Crowdtech Scoringsmodule

Wist u dat het mogelijk is om scores en adviezen toe te kennen aan verschillende antwoorden in Crowdtech Survey? Het werkt als volgt:

Toepassingen

Met de Crowdtech scoringsmodule is het mogelijk punten toe te kennen aan antwoorden die in een (willekeurige) survey worden gegeven. Van deze antwoorden worden vervolgens scores berekend door punten bij elkaar op te tellen. Deze berekende score kan worden gebruikt om:

-       Te segmenteren
-       Diepere analyses te maken
-       Automatische alerts versturen (bijvoorbeeld bij een lage score)
-       Op basis van een score advies geven aan de respondent
-       Automatisch rapporten versturen naar uzelf of collega’s

Maar er zijn meer toepassingen, zoals: 

Gamificatie:

Een term die steeds vaker terugkomt binnen (markt)onderzoek is gamificatie. Bij gamificatie worden speltechnieken zoals een score in een niet-spelomgeving toegepast. Dit met als doel om respondenten te motiveren en zo de respons te verhogen.

Quizzen & testen

Een veelvuldig gebruikte manier van een scoringmodule is het kunnen doen van (online) quizzen en testen. In dit geval is de score en het eventuele advies gelijk inzichtelijk voor zowel de deelnemer als degene die het heeft opgesteld.

 

Melvin-B-crowdtech-n.jpg

Meer informatie


Melvin Bechan

m.bechan@crowdtech.com
×

Survey

Met Crowdtech Survey maakt u intelligente, intuïtieve, visuele online vragenlijsten. Geavanceerde routings, CRM data koppelen aan onderzoeksdata en realtime resultaten op een mooi dashboard het kan met Survey.


Lees alle cases en nieuws over Survey