Need to know toetsenbord

Belangrijke informatie over het Research Platform

Vanaf heden is alle software en technologie die MWM2 ontwikkelt ondergebracht onder het label ‘Crowdtech’. Voor licentiehouders van het Research Platform (en dus ook voor de gebruikers van Survey) blijven de gevolgen van deze naamswijziging beperkt, maar er verandert wel iets. In dit artikel vertellen we u wat er wel en niet verandert.


Voor u als gebruiker blijft vrijwel alles bij het oude

U kunt het Research Platform blijven gebruiken zoals u dat altijd gewend bent. Alle diensten waar u gebruik van maakt blijven bij het oude. U blijft klant van MWM2 en MWM2 blijft verantwoordelijk voor de service en ondersteuning. U blijft ook contact houden met dezelfde medewerkers, en ook de manier waarop wij u ondersteunen blijft onveranderd.

Ook de bij u bekende manier van inloggen en het e-mailadres en telefoonnummer van de helpdesk blijven ongewijzigd. Wel zult u zien dat het menu van het Research Platform veranderd is naar een meer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke structuur. Ook is het overschakelen tussen de verschillende modules van ons Research Platform makkelijker geworden.


E-mails worden verstuurd uit naam Crowdtech

Voor respondenten die meedoen aan uw onderzoeken verandert er iets meer. Zij zien niet meer MWM2 als technologie partij, maar Crowdtech. In de lay-outs van onderzoeken zal ook het powered by MWM2 logo worden aangepast. De onderzoeken worden gehost op het crowdtech.com domein, dus de URL’s veranderen. De oude mwm2.nl URL’s blijven overigens ook nog steeds werken. De URL’s van panel / community websites worden niet aangepast.

Mailtjes (bijvoorbeeld uitnodigingen) worden standaard verstuurd vanuit crowdtech.com,  tenzij u heeft aangegeven dit vanuit uw eigen domeinnaam te willen versturen. Mocht u nog niet vanuit uw eigen domeinnaam mailen naar de respondenten, dan kunt u dit kosteloos bij ons aanvragen. Stuur een e-mail naar respons@mwm2.nl en wij maken het zo snel mogelijk voor u in orde.

De helpdesk voor respondenten zal voortaan vanuit Crowdtech worden verzorgd. Respondenten zullen dus als ze vragen hebben over de technologie een bericht naar Crowdtech versturen en ook uit naam van Crowdtech antwoord krijgen.


Wij staan klaar voor u

Mocht u na aanleiding van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar voor u om te helpen. 

Calvin Olland

Meer informatie


Calvin Olland

c.olland@crowdtech.com
×

Community

Met Crowdtech Community nemen community- of panelleden op een online platform deel aan discussies, chats, polls en survey's. Op visuele en intuïtieve wijze geven zij waardevolle inzichten.


Lees alle cases en nieuws over Community
×

Survey

Met Crowdtech Survey maakt u intelligente, intuïtieve, visuele online vragenlijsten. Geavanceerde routings, CRM data koppelen aan onderzoeksdata en realtime resultaten op een mooi dashboard het kan met Survey.


Lees alle cases en nieuws over Survey
×

Over ons

Crowdtech ontwikkelt en levert technologie voor marktonderzoek. Het Crowdtech Research Platform is een all-in-one oplossing voor zowel kwalitatief als kwantitatief online onderzoek. Meer dan 300 organisaties maken gebruik van de technologie van Crowdtech.


Lees alle cases en nieuws over Over ons