Email data blauw

Crowdtech Survey heeft iets nieuws

 

Crowdtech Survey heeft iets nieuws: ‘Responsive Templates’. De responsive templates ontwikkeld door Crowdtech zijn e-mails die op zowel desktop, tablet als mobiel goed leesbaar zijn en goed worden getoond. Met andere woorden: e-mails die responsive zijn. Deze e-mails kunt u voor verschillende doeleinden inzetten. Namelijk, als uitnodigingsmail, maar ook als nieuwsbrief, herinneringsmail, vrije mail of bevestigingsbericht.

 

De templates voor responsive mailen zijn visueel aantrekkelijk en wekken vertrouwen. Ze zorgen ervoor dat de respondent het leuk vindt om uw e-mail te lezen en uw e-mail zal ook minder snel als spam worden aangezien. Dit alles zorgt voor een hogere response op uw mailing.

 

Zij gebruiken het al:

De Persgroep, Albert Heijn en Centraal Beheer maken nu al gebruik van de responsive templates. De Persgroep maakt gebruik van een professionele nieuwsbrief met daarin een terugkoppeling naar diverse onderzoeksresultaten. Albert Heijn en Centraal Beheer zetten een aantrekkelijke uitnodigingse-mail in om panelleden over te halen tot deelname aan hun onderzoek.

 

Laat uw eigen template maken

Wilt u ook profesioneler mailen en de response verhogen? Bij MWM2 kunt u een template laten maken geheel in uw eigen huisstijl. Maar het is ook mogelijk om een al bestaande e-mailopmaak over te zetten naar Crowdtech Survey. Deze template(s) kunt u meerdere malen gebruiken en voor verschillende doeleinden inzetten.

Melvin-B-crowdtech-n.jpg

Meer informatie


Melvin Bechan

m.bechan@crowdtech.com
×

Survey

Met Crowdtech Survey maakt u intelligente, intuïtieve, visuele online vragenlijsten. Geavanceerde routings, CRM data koppelen aan onderzoeksdata en realtime resultaten op een mooi dashboard het kan met Survey.


Lees alle cases en nieuws over Survey