Organisaties kiezen Crowdtech header

Prestigieuze organisaties kiezen voor Crowdtech

Coca Cola, Nestle, ABN AMRO, Tata Steel, allemaal hebben ze gekozen voor Crowdtech. Waarom? We geven u zeven redenen: 

 1. Crowdtech heeft het allemaal
  Crowdtech’s All-In-One Research platform heeft het allemaal. We bieden zowel traditionele surveys als ook de mogelijkheid om kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeken te starten in uw eigen research community; een modern en zeer effectieve onderzoeksmethode.

 2. Makkelijk in gebruik
  Bij Crowdtech hoeft u niet eerst drie dagen te studeren voordat u onze technologie kunt gebruiken. Vanuit één centraal platform is de gebruiker in staat om heel gemakkelijk alle functionaliteiten en onderzoekstechnieken toe te passen.  

 3. Uitstekende ondersteuning
  En mocht u er toch niet uitkomen dan staat onze helpdesk voor u paraat. Onze vriendelijke en deskundige collega's zijn niet alleen online, maar ook per telefoon bereikbaar. Ze begeleiden u stap voor stap door uw probleem of lossen het probleem snel zelf voor u op. 

 4. Snel en goede inzichten in resultaten
  Via ons Dashboard krijgt u razendsnel een volledig en goed overzicht van de resultaten van uw onderzoek. U kunt de resultaten of KPI's bovendien gemakkelijk delen met collega's of andere afdelingen binnen uw organisatie. Bovendien kunt u de resultaten ook inzien op uw mobiel of tablet. 

 5. Uitmuntende databeveiliging
  Uw data is bij Crowdtech in veilige handen. Onze technische en operationele infrastructuur wordt jaarlijks extern getoetst en voldoet aan strenge ISO-normering. Bovendien houden we bij iedere ontwikkeling rekening met de privacy van respondenten.  

 6. Continue verbeteringen en innovatie
  We leren continu van onze opdrachtgevers en de vele respondenten die Crowdtech's technologie gebruiken. Die inzichten gebruiken wij om onze technologie te verbeteren. Vrijwel iedere maand lanceren wij grote en kleine verbeteringen en/of nieuwe toepassingen. 

 7. Vijftien jaar bewezen betrouwbaarheid
  Crowdtech heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van innovatieve onderzoekstechnologie. Sinds 2003 hebben al vele honderden grote en kleine organisaties in Nederland (en daarbuiten) met grote tevredenheid gebruik gemaakt van de technologie van Crowdtech.
Melvin-B-crowdtech-n.jpg

Meer informatie


Melvin Bechan

m.bechan@crowdtech.com
×

Community

Met Crowdtech Community nemen community- of panelleden op een online platform deel aan discussies, chats, polls en survey's. Op visuele en intuïtieve wijze geven zij waardevolle inzichten.


Lees alle cases en nieuws over Community
×

Survey

Met Crowdtech Survey maakt u intelligente, intuïtieve, visuele online vragenlijsten. Geavanceerde routings, CRM data koppelen aan onderzoeksdata en realtime resultaten op een mooi dashboard het kan met Survey.


Lees alle cases en nieuws over Survey
×

Over ons

Crowdtech ontwikkelt en levert technologie voor marktonderzoek. Het Crowdtech Research Platform is een all-in-one oplossing voor zowel kwalitatief als kwantitatief online onderzoek. Meer dan 300 organisaties maken gebruik van de technologie van Crowdtech.


Lees alle cases en nieuws over Over ons