Panelevaluatie header

Luisteren is meer dan gehoord worden

Al meer dan tien jaar wordt MWM@ met gebruik van Crowdtech technologie ingezet om organisaties te helpen luisteren naar hun klanten. Wij geloven dat de beste inzichten voor de organisaties naar boven komen door te luisteren en de dialoog aan te gaan. Steeds meer organisaties zien in dat hun eigen klanten de beste consultants zijn!

Veel veranderd, maar de motivatie blijft gelijk

Er is in panelonderzoek veel veranderd de afgelopen tien jaar. Toen we begonnen met panels was het bijvoorbeeld nog niet vanzelfsprekend dat organisaties over het e-mailadres van hun klanten beschikte, iets wat nu haast ondenkbaar is. Gamification in vragenlijsten heeft ervoor gezorgd dat onderzoeken niet meer bestaan uit eenzijdige, saaie vraagtypes en dat het voor panelleden leuker is om deel te nemen. De opkomst van de smartphone heeft het mogelijk gemaakt dat panelleden altijd en overal deel kunnen nemen aan onderzoek. Tien jaar aan panelevaluaties leert ons echter dat de reden van mensen om lid te worden van een panel niet is veranderd; mensen willen nog steeds graag hun mening geven, meedenken en invloed uitoefenen.

Toekomst is agile, snel & efficiënt

Wat brengt de toekomst? De afgelopen jaren zien we dat onderzoek steeds sneller en korter wordt. Doordat meer organisaties werken volgens de principes van agile en design thinking neemt de behoefte toe om klanten op een efficiënte en snelle manier te betrekken in het ontwikkelproces. Een panel past goed bij organisaties die agile en klantgericht werken, wij ondersteunen dan ook steeds vaker organisaties bij het implementeren van een panel in een agile omgeving.

Uitkomsten Panelevaluatie 2018

Benieuwd naar de uitkomsten van onze jaarlijkse Panelevaluatie? Bekijk onderstaande videographic, gemaakt door Crowdtech's Datalab. 

Videographic Panelevaluatie

 

 

 

Melvin-B-crowdtech-n.jpg

Meer informatie


Melvin Bechan

m.bechan@crowdtech.com
×

Community

Met Crowdtech Community nemen community- of panelleden op een online platform deel aan discussies, chats, polls en survey's. Op visuele en intuïtieve wijze geven zij waardevolle inzichten.


Lees alle cases en nieuws over Community
×

Over ons

Crowdtech ontwikkelt en levert technologie voor marktonderzoek. Het Crowdtech Research Platform is een all-in-one oplossing voor zowel kwalitatief als kwantitatief online onderzoek. Meer dan 300 organisaties maken gebruik van de technologie van Crowdtech.


Lees alle cases en nieuws over Over ons