Header Crowdtech maakt leven makkelijker

Crowdtech maakt het je steeds makkelijker

Bij Crowdtech doen we er alles aan om het leven van de onderzoeker én de respondent steeds makkelijker te maken. Continu werken wij aan innovaties waarmee de gebruikers van onze technologie op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier (nog) diepere inzichten kunnen ophalen. Zie hieronder de nieuwste updates van Crowdtech Survey.

Vertalingen automatisch doorvoeren

Crowdtech Survey is nu nog makkelijker in gebruik als je onderzoek in meerdere landen en talen wilt doen. De technologie biedt al de mogelijkheid voor de respondent om deel te nemen in 23 talen, maar nu hebben we er ook voor gezorgd dat je met slechts een paar klikken de teksten van een vragenlijst kunt vervangen door een andere taal. Zo zet je met Crowdtech Survey nog sneller een internationaal onderzoek uit.


Respondenten automatisch segmenteren

Een minstens zo belangrijke update van Crowdtech Survey is de ‘auto-fill-optie’. Door deze optie, toe te passen op single-response vragen, wordt de respondent op basis van gegeven antwoorden automatisch gesegmenteerd. Deze functie heeft vele grote voordelen voor zowel de onderzoeker als de respondent:

  • Door de automatische segmentatie kunnen de resultaten per doelgroep/profiel direct worden geanalyseerd.

  • Een vervolgonderzoek kan eenvoudig worden uitgevoerd onder een specifieke doelgroep/profiel door de filters die je kunt plaatsen.

  • Bij een controlevraag (bijvoorbeeld: “klopt het dat u nog steeds bij filiaal X boodschappen doet?”) staat het eerder gegeven antwoord al ingevuld. Dit is respondentvriendelijk en voorkomt irritaties. 

  • De respondent die toebehoort aan een specifieke doelgroep/profiel slaat bepaalde vragen die voor hem of haar niet relevant zijn automatisch over. Dit zorgt voor aanmerkelijk minder programmeerwerk en dus ook voor een grote tijdsbesparing bij de gebruiker.

  • Quota kan eenvoudig geplaatst worden op een specifieke doelgroep/profiel. Zo kun je je bij de werving van respondenten richten op doelgroepen die nog ondervertegenwoordigd zijn.
Calvin Olland

Meer informatie


Calvin Olland

c.olland@crowdtech.com
×

Survey

Met Crowdtech Survey maakt u intelligente, intuïtieve, visuele online vragenlijsten. Geavanceerde routings, CRM data koppelen aan onderzoeksdata en realtime resultaten op een mooi dashboard het kan met Survey.


Lees alle cases en nieuws over Survey
×

Dashboard

Crowdtech Dashboard presenteert data. Met heel veel functies, waaronder heldere mooie visuals, inlog hiërarchie en alerts. Elk dashboard wordt in overleg met de opdrachtgever op maat ingericht.


Lees alle cases en nieuws over Dashboard