Privacywet

Crowdtech is klaar voor Europese regelgeving

Op 25 mei treedt de nieuwe Europese wet over gegevensbescherming in werking. Deze Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt aanzienlijk strengere eisen aan de omgang met persoonsgegevens. Hoewel de nieuwe wet over enkele maanden van kracht gaat, voldoet Crowdtech al grotendeels aan de nieuwe algemene verordening.

Uw data is bij Crowdtech in veilige handen

Crowdtech besteedt continu aandacht aan informatiebeveiliging en privacy. Niet voor niets kiezen grote organisaties (zoals grote financiële organisaties en medische instellingen) mede vanwege de uitstekende informatiebeveiliging voor Crowdtech. Wij hebben nu al veel maatregelen genomen die volledig voldoen aan de nieuwe wetgeving, zoals:

  • De verwerkersovereenkomsten die wij met onze opdrachtgevers afsluiten zijn al conform de nieuwe wetgeving;
  • Crowdtech faciliteert het tijdig verwijderen van persoonsgegevens zodat deze niet langer bewaard blijven dan noodzakelijk;

     

  • Bij elke stap in de ontwikkeling van onze software worden privacyaspecten meegenomen;

  •  

    Crowdtech zal bovendien de bewaartermijn van data op onze back-up verkorten van zes maanden naar drie maanden;
  • Onze technische en organisatorische infrastructuur wordt jaarlijkse onderworpen aan strenge audits.


Wij helpen u graag

De komende maanden zullen wij u op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen binnen Crowdtech met betrekking tot de nieuwe regelgeving. Mocht u vragen hebben over de uitwisseling van data met Crowdtech of hoe u de nieuwe wetgeving in uw organisatie kunt implementeren, neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u meer weten over de nieuwe wetgeving, kijk dan hier

Melvin-B-crowdtech-n.jpg

Meer informatie


Melvin Bechan

m.bechan@crowdtech.com
×

Survey

Met Crowdtech Survey maakt u intelligente, intuïtieve, visuele online vragenlijsten. Geavanceerde routings, CRM data koppelen aan onderzoeksdata en realtime resultaten op een mooi dashboard het kan met Survey.


Lees alle cases en nieuws over Survey
×

Over ons

Crowdtech ontwikkelt en levert technologie voor marktonderzoek. Het Crowdtech Research Platform is een all-in-one oplossing voor zowel kwalitatief als kwantitatief online onderzoek. Meer dan 300 organisaties maken gebruik van de technologie van Crowdtech.


Lees alle cases en nieuws over Over ons
×

Connect

Met Connect wordt Crowdtech technologie aan een ander systeem gekoppeld zoals bijvoorbeeld Crowdtech Survey aan een CRM-systeem of database. Door geautomatiseerde gegevens-uitwisseling wordt rijkere data gegenereerd, het bespaart tijd en voorkomt fouten.


Lees alle cases en nieuws over Connect