Beoordelingsvraag nieuw

Laat uw respondent u sterren geven

Met onze nieuwste responsive vraagtype ‘De Beoordelingsvraag’ maakt u het voor uw respondenten nog aantrekkelijker om mee te doen aan uw onderzoek. Net als bij reviewsites kunnen bij de Crowdtech Beoordelingsvraag respondenten uw dienst, product of communicatie-uiting beoordelen door sterren te geven.

Waarom de beoordelingsvraag?

Onderzoek wordt steeds meer visueel: geen lange teksten en ingewikkelde antwoorden, maar juist eenvoudige afbeeldingen en iconen. De beoordelingsvraag sluit hier volledig op aan, omdat respondenten een beproefde methodiek van reviewsites ook kunnen toepassen op uw onderzoek. Namelijk, aan de hand van sterren aangeven hoe goed ze iets vinden of hoe tevreden ze zijn.

Visueel aantrekkelijk

De beoordelingsvraag is responsive en is dus zowel op mobiel als op desktop te gebruiken. Alle punten op de schaal (minimaal 2 en maximaal 12) worden zowel op desktop als mobiel op een mooie manier getoond en kunnen in kleur worden aangepast. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een korte toelichting te geven bij de beoordelingsvraag. Zodra één of meerdere sterren worden aangeklikt, wordt de duiding weergegeven. Zo laat u bijvoorbeeld respondenten weten dat vier sterren “goed” betekent.

Toekomstige features

De beoordelingsvraag zal nog verder ontwikkeld worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de beoordelingsvraag als direct feedback in uw e-mail en iconen als aanvulling op de sterren.

rating question NL cropped

Melvin-B-crowdtech-n.jpg

Meer informatie


Melvin Bechan

m.bechan@crowdtech.com
×

Survey

Met Crowdtech Survey maakt u intelligente, intuïtieve, visuele online vragenlijsten. Geavanceerde routings, CRM data koppelen aan onderzoeksdata en realtime resultaten op een mooi dashboard het kan met Survey.


Lees alle cases en nieuws over Survey