Crowdtech en MWM3

Twee merken, één bedrijf met één missie

 Vanaf heden gaat de technologietak van MWM2 verder onder de naam Crowdtech. Door het scheiden van onze consultancy en technologie kunnen we beide onderdelen meer aandacht geven. Dit alles met de filosofie: twee merken, één bedrijf met één missie.

Crowdtech: internationaal merk voor All-In-One Research Solution

Crowdtech is in 2013 door MWM2 opgezet als internationaal merk voor hoogwaardige, toegankelijke en betaalbare research software. Net als in Nederland biedt Crowdtech Internationaal de All-In-One Research solution waarmee organisaties zelf vrijwel iedere vorm van marktonderzoek kunnen opzetten en monitoren. Omdat onze ontwikkelaars zowel voor Nederlandse als internationale opdrachtgevers werken is het een logische stap om ook de Nederlandse technologie bij Crowdtech onder te brengen. Voor u als gebruiker van het Research Platform bieden ons internationale activiteiten het voordeel dat wij meer kunnen investeren in onze technologie.

Twee merken, één bedrijf met één missie

De naamswijziging van MWM2’s technologie heeft geen gevolgen voor uw relatie met MWM2. U blijft klant bij MWM2 en behoudt dezelfde service als die van ons gewend bent. Crowdtech is een 100% dochter van de MWM2 groep. Crowdtech en MWM2 zijn één bedrijf met één missie: uw organisatie te versterken door u te helpen om goed naar uw klanten te luisteren.

Calvin Olland

Meer informatie


Calvin Olland

c.olland@crowdtech.com
×

Survey

Met Crowdtech Survey maakt u intelligente, intuïtieve, visuele online vragenlijsten. Geavanceerde routings, CRM data koppelen aan onderzoeksdata en realtime resultaten op een mooi dashboard het kan met Survey.


Lees alle cases en nieuws over Survey
×

Over ons

Crowdtech ontwikkelt en levert technologie voor marktonderzoek. Het Crowdtech Research Platform is een all-in-one oplossing voor zowel kwalitatief als kwantitatief online onderzoek. Meer dan 300 organisaties maken gebruik van de technologie van Crowdtech.


Lees alle cases en nieuws over Over ons
×

Community

Met Crowdtech Community nemen community- of panelleden op een online platform deel aan discussies, chats, polls en survey's. Op visuele en intuïtieve wijze geven zij waardevolle inzichten.


Lees alle cases en nieuws over Community