Direct feedback

Crowdtech's innovatie: direct feedback

Consumenten worden tegenwoordig overladen door prikkels. Dat maakt het voor organisaties steeds lastiger om relevante feedback te krijgen van klanten want het beeld dat zij van uw product of dienst hebben wordt al heel snel vertroebeld door nieuwe ervaringen. Het is voor organisaties daarom belangrijk om zo kort mogelijk op het gebruiks- of ervaringsmoment te meten. Op die manier peilt u de meest ‘eerlijke’ ervaring van uw klant. Hoe speelt MWM2 in op meten in het moment? Een paar mogelijkheden:

MWM2 Onsite

Voor meten op fysieke locaties, in het moment, zoals bij een gemeentehuis, supermarkt of een station is MWM2 Onsite de oplossing. Op een display, vaak een paal met computerscherm erop, kunnen bezoekers direct feedback geven. MWM2 biedt de hardware en de software. Altijd direct verbonden met internet, dus de resultaten zijn real-time!

onsite

MWM2 Research App

Ook de MWM2 Research App geeft direct feedback: in het moment en in de context. Met deze app kunnen respondenten niet alleen altijd en overal meedoen aan onderzoek, maar vragen kunnen ook worden gekoppeld aan een locatie. Met behulp van i-Beacons of met GPS in de telefoon wordt de respondent gelokaliseerd als hij in de buurt is van een bepaald punt of object. Op de app komt dan een signaal met het verzoek feedback te geven.

MWM2 Connect

MWM2 maakt het mogelijk het onderzoek met MWM2 Survey op een slimme manier te koppelen aan een klantdatabase of website. Zo kan bij een website het surfgedrag van een bezoeker (‘client based tracking’) bepalen of een survey wordt aangeboden en met welke specifieke vragen. 

Melvin-B-crowdtech-n.jpg

Meer informatie


Melvin Bechan

m.bechan@crowdtech.com
×

Survey

Met Crowdtech Survey maakt u intelligente, intuïtieve, visuele online vragenlijsten. Geavanceerde routings, CRM data koppelen aan onderzoeksdata en realtime resultaten op een mooi dashboard het kan met Survey.


Lees alle cases en nieuws over Survey