Mobile closeup

Meer mobielvriendelijke functionaliteiten

Crowdtech streeft er naar om zoveel mogelijk functionaliteiten en vraagtypes mobielvriendelijk te maken. Per slot van rekening vullen steeds meer respondenten uw onderzoeken op hun mobiel in. Daarom hebben we een aantal nieuwe functionaliteiten voor mobiel ontwikkeld waar we u graag over informeren.

Upload uw eigen header

Net als op de desktop-versie, kunt u nu ook op uw mobiele lay-out een eigen header toevoegen, zodat u uw eigen huisstijl kunt doorvoeren per onderzoek. Dit maakt uw onderzoek herkenbaarder en aantrekkelijker waardoor u een hogere respons zult krijgen. Tevens kunt u per onderzoek eenvoudig een andere header toevoegen.Capture Upload Image V2

 

Meer vraagtypes op mobiel

Daarnaast is vanaf augustus de puntenverdeelvraag ook beschikbaar op mobiel. De puntenverdeelvraag voor mobiel bevat dezelfde functionaliteiten als die van de desktop-versie. Het volgende vraagtype dat zal worden toegevoegd voor mobiel is de slidervraag.

capture Puntenverdeelvraag

Melvin-B-crowdtech-n.jpg

Meer informatie


Melvin Bechan

m.bechan@crowdtech.com
×

Survey

Met Crowdtech Survey maakt u intelligente, intuïtieve, visuele online vragenlijsten. Geavanceerde routings, CRM data koppelen aan onderzoeksdata en realtime resultaten op een mooi dashboard het kan met Survey.


Lees alle cases en nieuws over Survey
×

Research App

De Crowdtech Research App toont een deelnemer een bericht als er een onderzoeksopdracht is. Dit kan zijn een survey, een online discussie of foto/video opdracht. Met de Research App is het mogelijk in het moment of op specifieke plaats uit te nodigen: dit geeft feedback in het moment en een hoge response.


Lees alle cases en nieuws over Research App