Results small 2

Automatische berekeningen

De resultatenomgeving van Crowdtech Survey wordt steeds slimmer! Zo worden scores vanaf vandaag automatisch berekend. Deze scores zijn eenvoudig in te zien in de real-time resultatenomgeving. Ruwe data hoeft dus niet meer te worden gedownload, dit bespaart tijd, verhoogt het gemak en voorkomt fouten.

Gemiddelde score

Gemiddelde scores worden berekend zodra het onderzoek een ‘single-response’ vraag bevat, waarbij de respondent als keuzeantwoorden getallen heeft. Denk bijvoorbeeld aan een rapportcijfer voor een bepaalde dienst of product.

averag scores graphv2

 

NPS-vraag score

Vanaf nu zal het berekenen van een NPS-score (0 t/m 10) veel eenvoudiger zijn door een functionaliteit waarbij de score automatisch berekend wordt in de resultatenomgeving.

NPS

Melvin-B-crowdtech-n.jpg

Meer informatie


Melvin Bechan

m.bechan@crowdtech.com
×

Survey

Met Crowdtech Survey maakt u intelligente, intuïtieve, visuele online vragenlijsten. Geavanceerde routings, CRM data koppelen aan onderzoeksdata en realtime resultaten op een mooi dashboard het kan met Survey.


Lees alle cases en nieuws over Survey
×

Dashboard

Crowdtech Dashboard presenteert data. Met heel veel functies, waaronder heldere mooie visuals, inlog hiërarchie en alerts. Elk dashboard wordt in overleg met de opdrachtgever op maat ingericht.


Lees alle cases en nieuws over Dashboard