Activity wall header

The Activity Wall

 

Eén van de meest in het oog springende innovaties om communtiyleden te betrekken én te activeren is de Activity Wall. Door het gebruik van de Activity Wall zien leden op een visuele manier welke activiteiten voor hen nog openstaan en wat de voortgang is per activiteit. Deze leuke en interactieve manier om communityleden uit te nodigen zorgt voor een hoge respons. Tevens worden zij via de Activity Wall gemotiveerd hun profielen volledig aan te vullen.

De Activity Wall is volledig aanpasbaar en voor alle mogelijke projecten (kwalitatief en kwantitatief) in te zetten. Zowel tekstueel als visueel wordt elke activiteit, van discussies tot polls, binnen de Activity Wall weergegeven.

 activitywall

De aankomende weken zullen er een steeds meer blogs verschijnen om al onze innovaties verder toe te lichten. Schrijf u in op onze nieuwsbrief om regelmatig op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het Research Platform.

Melvin-B-crowdtech-n.jpg

Meer informatie


Melvin Bechan

m.bechan@crowdtech.com
×

Community

Met Crowdtech Community nemen community- of panelleden op een online platform deel aan discussies, chats, polls en survey's. Op visuele en intuïtieve wijze geven zij waardevolle inzichten.


Lees alle cases en nieuws over Community
×

Dialogue

Dialogue is voor kwalitatief onderzoek. Community- of panelleden nemen deel aan discussies, chats en polls. Op visuele en intuïtieve wijze geven zij waardevolle inzichten.


Lees alle cases en nieuws over Dialogue