Mobiel met onderzoeksresultaten

Vernieuwde Crowdtech Survey genereert meer data

Dankzij een nieuwe update van Crowdtech Survey kunt u nog meer data genereren vanuit uw onderzoek. Vanaf nu kunnen uw respondenten zich met hun e-mailadres aanmelden voor uw onderzoek.

De voordelen

De nieuwe feature van Crowdtech Survey biedt een aantal grote voordelen:

Allereerst is het mogelijk meer data te genereren door nieuwe e-mailadressen te verzamelen. U hoeft dus niet in het bezit te zijn van een lijst met e-mailadressen.

Daarnaast kunt u specifieke doelgroepen selecteren op basis van de domeinnaam van het e-mailadres. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld een B-to-B- of medewerkersonderzoek. Alleen respondenten die een e-mailadres gebruiken met een extensie van de door u geselecteerde bedrijven, kunnen zo meedoen aan het onderzoek.    

Hoe het werkt?

De respondent meldt zich aan met zijn/haar e-mailadres voor uw onderzoek. Bijvoorbeeld via uw website. Om er zeker van te zijn dat de eigenaar van het e-mailadres zich ook daadwerkelijk heeft aangemeld voor uw onderzoek, krijgt hij/zij per e-mail een bevestiging. Vervolgens kan de respondent aan het onderzoek deelnemen.

Demo

Ervaar zelf hoe eenvoudig en goed de nieuwe functie van Crowdtech Survey werkt door de demo te bekijken op: Crowdtech demo

Melvin-B-crowdtech-n.jpg

Meer informatie


Melvin Bechan

m.bechan@crowdtech.com
×

Survey

Met Crowdtech Survey maakt u intelligente, intuïtieve, visuele online vragenlijsten. Geavanceerde routings, CRM data koppelen aan onderzoeksdata en realtime resultaten op een mooi dashboard het kan met Survey.


Lees alle cases en nieuws over Survey