Mobiel met onderzoeksresultaten2

Een interactief dashboard voor uw onderzoeksdata

Crowdtech biedt een op maat gemaakt dashboard aan om op een aantrekkelijke manier uw onderzoeksdata weer te geven. De resultaten worden continu geüpdatet en zijn live te bekijken door de gebruikers van het dashboard. Hierbij wordt vaak gebruik gemaakt van verschillende autorisatieniveaus zodat iedereen in uw organisatie snel en voor hen relevante resultaten kan inzien. Tevens kan het dashboard op ieder apparaat worden geraadpleegd, dus vanzelfsprekend ook op uw mobiel.

 

Interactief & visueel

Het dashboard wordt geheel naar uw wensen ingericht en aan de huisstijl van uw organisatie aangepast. De herkenbare en aantrekkelijke vormgeving zorgt voor extra verdieping van uw resultaten. Het dashboard is interactief en biedt u (door te klikken op de grafieken en tabellen) de mogelijkheid om dieper op de resultaten in te zoomen. Tot slot genereert het dashboard automatisch visuele rapporten in PowerPoint die u met één druk op de knop kunt downloaden, waardoor u veel tijd kunt besparen.

 

Berekeningen, filters en alerts

In het dashboard worden naast diverse grafieken en tabellen, ook NPS-scores, gemiddelden en verschillen van de resultaten met voorgaande jaren berekend. Met behulp van filters kunt u informatie eenvoudig opzoeken en vergelijken. Door het instellen van alerts krijgt u onmiddellijk een waarschuwing als de resultaten van uw onderzoek veranderen, bijvoorbeeld als een rapportcijfer is verhoogd. Ook kunt u in het dashboard  features als wordclouds en  kruistabellen instellen.

Dashboard

Koppeling met bedrijfsdata

Tot slot kan uw CRM-systeem én andere modules van het Crowdtech Research Platform door middel van een API-/FTP-koppeling automatisch aan het dashboard worden toegevoegd, waardoor het makkelijk is om bedrijfsdata te integreren en het dashboard up to date te houden.  

Melvin-B-crowdtech-n.jpg

Meer informatie


Melvin Bechan

m.bechan@crowdtech.com
×

Dashboard

Crowdtech Dashboard presenteert data. Met heel veel functies, waaronder heldere mooie visuals, inlog hiërarchie en alerts. Elk dashboard wordt in overleg met de opdrachtgever op maat ingericht.


Lees alle cases en nieuws over Dashboard
×

Connect

Met Connect wordt Crowdtech technologie aan een ander systeem gekoppeld zoals bijvoorbeeld Crowdtech Survey aan een CRM-systeem of database. Door geautomatiseerde gegevens-uitwisseling wordt rijkere data gegenereerd, het bespaart tijd en voorkomt fouten.


Lees alle cases en nieuws over Connect