banner doe het zelf artikel Crowdtech2

Maak gratis kennis met Crowdtech research technologie

Deze crisis noopt iedere organisatie om zuinig te zijn. Tegelijkertijd wil je jouw business wel draaiende houden en klaar zijn voor als de coronacrisis geluwd is. Het is dan ook belangrijk om ook in deze tijd (veranderende) marktinzichten op te halen. Maar hoe doe je dat kostenefficiënt? Doe-het-zelf-marktonderzoek is misschien de oplossing, maar niet als het je een maand studie kost om de systemen te leren begrijpen. Gelukkig heeft Crowdtech de oplossing: plug and play research technologie met een helpdesk die je te pas en te onpas kunt benaderen voor hulp. En nu kun je ook nog eens geheel vrijblijvend een gratis onderzoek doen. 

Binnen een dag je onderzoek uitgezet

Met Crowdech kun je razendsnel en heel eenvoudig je marktonderzoek uitzetten. Als je weet welke vragen je jouw doelgroep wil stellen heb je met Crowdtech Survey zonder ervaring al binnen een dag een vragenlijst opgezet en uitgestuurd. Je kunt je onderzoek branden door eenvoudig je logo’s toe te voegen en uit naam van jouw organisatie uit te sturen. Met ons dashboard krijg je gedetailleerd inzage in de resultaten, die bovendien ook nog eens heel eenvoudig om te zetten zijn in een overzichtelijk rapport dat je met collega’s kunt delen.

Klantvriendelijke helpdesk

En mocht je er toch niet uitkomen dan kun je altijd contact opnemen met onze klantvriendelijke helpdesk. Onze medewerkers staan je graag te woord: niet alleen via e-mail maar ook telefonisch. Wil je op den duur uitgebreidere onderzoeken uitsturen dan leren we je tijdens online trainingen tips & tricks en vertellen we over de vele andere toepassingen van onze research technologie.


Gratis licentie

Om je kennis te laten maken met onze gebruiksvriendelijke research technologie bieden we nu eenmalige gratis licentie. Geinteresseerd? Kijk dan hier voor de voorwaarden en om je aan te melden. 

Meer informatie


×

Survey

Met Crowdtech Survey maakt u intelligente, intuïtieve, visuele online vragenlijsten. Geavanceerde routings, CRM data koppelen aan onderzoeksdata en realtime resultaten op een mooi dashboard het kan met Survey.


Lees alle cases en nieuws over Survey